Pigmentvlekken

Pigmentvlekken zijn een verstoring in de pigmentcellen. Door anticonceptie, zwangerschap, hormoonveranderingen en onbeschermd zonnen kunnen pigmentvlekken ontstaan. Maar ook door verkeerde cosmetica of te heftige behandeling zoals laser kunnen pigmentvlekken ontstaan.

Als je eenmaal deze beschadiging in je huid hebt opgelopen, zul je helaas altijd gevoelig blijven voor pigmentvlekken. We kunnen het wél met de juiste behandelingen en producten onder controle houden.

Bij de pigmentbehandelingen zorgen we ervoor de pigmentcellen minder aan elkaar kleven en zich meer verspreiden in de huid, de pigmentvlekken worden nu kleinere losse vlekjes. Hierdoor zijn de pigmentcellen makkelijker te verhelderen en op te lichten, waardoor je zichtbare vermindering zult zien van het pigment.

acne-ph-bol

De unieke pHformula powerclay formule welke verwerkt is in de M.E.L.A. resurfacing behandelingen is een krachtige behandeling tegen hyperpigmentatie.

De behandeling is speciaal ontwikkeld om het opstapelen van pigment in de opperhuid te verminderen. Het vernietigt op een effectieve wijze de activiteit van het tyrosinase-enzym terwijl de celdeling in de opperhuid wordt versneld waardoor de natuurlijke afstoot van pigmentcellen wordt bevordert. Dankzij deze innovatieve en hoogst effectieve werking worden zichtbare resultaten geboekt zonder enige risico.

gevoelige-huid

ESSENTIAL RADIANCE REVEAL behandeling met Ionzyme DF apparaat:
Onthult een vlekkeloze, helderdere en egale huid. Een doelgerichte oplossing voor een door de zon beschadigde of gepigmenteerde huid. Geeft de huid een boost met de juiste combinatie van ingrediënten, waardoor ze er vlekkeloos en helder uitziet. 

Phformula producten die de huid verhelderen en vernieuwen zijn:

* M.E.L.A. start pakket  €169,- (4 producten: reiniging, serum, dag-nachtverzorging)

Omdat pHformula een sterke werking heeft en daardoor persoonlijk advies noodzakelijk is, kan deze alleen na een telefonische video of live intake besteld worden en dus niet rechtstreeks vanuit webshop. Bel of WhatsApp voor meer informatie of overleg waarna het mogelijk is om deze opgestuurd te krijgen.

Environ producten die de huid egaliseren en de pigmentvlekken verminderen zijn;

ac-products
0

Start typing and press Enter to search