Acné en onzuivere huid

Acné en een onzuivere huid zijn een veelvoorkomend probleem bij jongeren, maar ook volwassenen kunnen er last van krijgen. Acné is een huidaandoening die ontstaat door verstopping of ontsteking van de talgklier. Het kan veel invloed hebben op het zelfvertrouwen van mensen.

Laat acné effectief en professioneel behandelen door de gediplomeerde acné-specialisten van Huidverzorging Arianne en voorkom blijvende littekens.
Tijdens een intakegesprek kijken we samen naar de mogelijkheden voor het behandelen van acné.

acne-tekst

Wij kunnen de meeste vormen van acné en acné-littekens doeltreffend behandelen en geven adviezen waarmee je ook thuis de acné kunt aanpakken. Jouw actieve bijdrage is een voorwaarde voor succes.
Het is mogelijk om de acné-behandelingen vergoed te krijgen bij uw zorgverzekering, dit is afhankelijk van je pakket die bij de zorgverzekering.

acne-ph-bol

pHformula maakt de huid sterker, stralender en gladder. Het is sensationeel om een peeling en het inbrengen van werkstoffen door middel van zuurstof in één te ervaren.
De huidbehandelingen leveren dan ook spectaculaire resultaten op bij acné behandelingen.

Met een peeling van pHformula kun je gewoon de volgende dag weer naar je school of werk. De huid heeft geen lange hersteltijd nodig.

acne-environ-bol

Cool Peel technologie is een mild peelingsysteem dat alleen de “overtollige” dode cellen verwijdert (exfolieert) en daarbij de beschermende functie van de hoornlaag respecteert. Aangezien de huid niet beschadigd wordt, is er ook geen sprake van een genezingsperiode.

Het Environ Cool Peel technologie pas je toe in kuurvorm: een wekelijkse peeling gedurende vier à zes opeenvolgende weken, afhankelijk van de behoeften van de huid.

pHformula producten die de huid zuiveren en ontstekingremmend werken zijn:

*A.C. startpakket € 149,00
(4 producten: reiniging, serum, dag-nachtverzorging)

Omdat pHformula een sterke werking heeft en daardoor persoonlijk advies noodzakelijk is, kan deze alleen na een telefonische video of live intake besteld worden en dus niet rechtstreeks vanuit webshop.
Bel of WhatsApp voor meer informatie of overleg waarna het mogelijk is om deze opgestuurd te krijgen.

Environ producten die de huid zuiveren en ontstekingsremmend werken zijn:

ac-products
0

Start typing and press Enter to search