Gevoelige huid

Een gevoelige huid kan verschillende symptomen hebben: couperose, eczeem, roodheid en rosacea. Dit zijn allemaal huidtypes die we ook bij Huidinstituut Arianne goed kunnen behandelen. De behandelingen gaan roodheid tegen en verbeteren de algehele gezondheid, conditie en uitstraling van de huid. Tevens zorgen ze dat de huid meer weerstand krijgt, waardoor de huid zichzelf kan beschermen tegen invloeden van buitenaf.

phformula-bol

Een actieve en effectieve samenstelling voor een compleet herstel van de huid, chronische roodheid en rosacea. Specifiek geformuleerd op basis van een antibacteriële formule om roodheid en ontstekingen te verminderen.

gevoelige-huid

Een mooi gezonde en stralende huid met de DF behandeling van Environ. Laag frequentie sonoforese gebruikt geluidsgolven om vitaminen door de huid te transporteren. Bij intermitterende iontoforese wordt gebruik gemaakt van een gepulseerde elektrische stroom om het indringen van de vitaminen in de cellen te verbeteren. Of iets simpeler: sonoforese maakt de deuren naar de cellen open, iontoforese zorgt ervoor dat de stoffen door de deur gaan en op hun bestemming aankomen.

Het Environ DF apparaat is speciaal ontworpen voor het verbeteren van de opname van de hoge doses vitaminen die de Environ serums bevatten. Die opnamemogelijkheid van de stoffen is belangrijk voor huidverbetering. De huid heeft namelijk een natuurlijke waterdichte barrière die het indringen van vitaminen belemmert.

Deze bijzondere behandeling overwint deze weerstand en verbetert de opname van vitaminen, dankzij de combinatie van twee hightech systemen: laag frequentie sonoforese en intermitterende (of gepulseerde) iontoforese.

Phforumula prodcuten die de huid herstellen en kalmeren zijn:
*C.R. startpakket €149,-  (4 producten: reiniging, serum, dag-nachtverzorging)

Omdat pHformula een sterke werking heeft en daardoor persoonlijk advies noodzakelijk is, kan deze alleen na een telefonische video of live intake besteld worden en dus niet rechtstreeks vanuit webshop.
Bel of WhatsApp voor meer informatie of overleg waarna het mogelijk is om deze opgestuurd te krijgen.

Environ producten die de huid versterken en kalmeren zijn;

ac-products
0

Start typing and press Enter to search