Voedingssupplementen

800×800-omegaflow
Omega Flow 250 ml € 27,90
(vloeibaar product om zo in te nemen of te mixen in een salade of smoothie).

*VISOLIE / OMEGA 3

De basis van een gezonde huid en een gezond lichaam is voldoende omega 3 inname. We merken nog vaak dat er een verkeerd inzicht rust op het gebruik van vetten. Je staat er misschien niet bij stil, maar een goede balans in vetzuren is enorm belangrijk⁠ om de ontstekingen in ons lichaam uit te kunnen zetten. Waardoor de kans op acne, rosacea of bijvoorbeeld eczeem aanzienlijk afneemt.⁠ Of vroegtijdige veroudering. ⁠

Het Omega 6 in ons lichaam kan nml. ontstekings bevorderend werken wanneer deze niet in de juiste verhouding is met Omega 3. En met het binnenkrijgen van voldoende Omega 3 tegenover Omega 6 hebben we moeite. Zelfs als je veel en vaak of iedere dag vette vis eet (100-200 gram vis per persoon per dag). ⁠

Onze visolie (van Flow en Cellics) bevatten de meest hoogwaardige Omega 3-visolie vetzuren en zou iedere huidspecialist anno 2020 als nummer 1 in moeten zetten bij de aanpak van huidproblematiek!⁠

De werking van zuivere hoogwaardige Omega-3 vetzuren is alom bekend en geprezen. Dit is waarom wij zo fan zijn. Voor de huid dragen de vetzuren bij aan een soepelere, elastische en glanzende huid en een stevige huid barrière, ter bescherming van onderliggende gezonde cellen en weefsels. Een goede huidbarrière is ontzettend belangrijk voor een gezonde en stralende huid, zodat belangrijke processen in de huid niet zo makkelijk aangetast kunnen worden van buitenaf.

Daarnaast zorgt Cell Omega voor een goede werking van alle lichaamsprocessen en voor totale celgezondheid. Opgesomd:

  • Vertraging van het verouderingsproces
  • Vermindering van fijne lijntjes en een droge of rode huid
  • Gezondheid van bloedvaten, hart en hersenen
  • Ondersteuning bij een gezond immuunsysteem
  • Werkt aan verlaging van opkomende ontstekingen zoals acne, rosacea, eczeem of psoriasis
  • Ondersteuning van het geheugen en een betere concentratie en focus
  • Ondersteuning voor hormonale balans
  • Ondersteuning bij vetverbranding
  • Ondersteuning bij je blijer en vitaler voelen

Niet voor niets dat wij onze hoogwaardige visolie bij iedereen adviseren.

Je huid wordt op deze manier van binnenuit gevoed.

Vervolgens kun je kijken of je nog verder wilt uitbouwen om te voldoen aan een specifieke huidwens.

Visolie zorgt ook voor soepelere cellen, voor betere opname en een betere werking van de overige producten.

Heb je last van acné, eczeem of een gevoelige huid?

Vermijd dan rood vlees en zuivel afkomstig van dierlijk zuivel met uitzondering van soya. De samenstelling van soya lijkt veel op het vrouwelijk hormoon oestrogeen wat dan ook weer juist voor verstoppingen en ontstekingen kan zorgen wanneer we hier een teveel van hebben. ⁠

Dierlijk zuivel en rund/rood vlees kan de ontstekingen (door een bepaald stofje dat ze dragen) bevorderen.

Met de juiste visolie heb je een optimale werking van de overige producten 

Voor een optimale werking van onze producten, is het belangrijk dat alle lichaamsprocessen optimaal samenwerken. Daarvoor heeft een cel voldoende goede vetzuren nodig om soepel te blijven (Omega-3 vetzuren). Wanneer de cel vetzuren tekort komt, worden de celwanden stug en dik en gaan ze in elkaar gedrukt zitten. Met als gevolg minimaal transport van afval- en gifstoffen en geen goede opname van de juiste voedingsstoffen.

Een cel met voldoende vetzuren heeft maximaal transport door soepele celwanden die vrij bewegen, voor een optimale werking van diverse lichaamsprocessen.

Vraag ons gerust om meer uitleg of als u een bestelling wilt doen.

 

*Collageen poeder

Cell Elixer en Elixer limitless van Cellics

Het Cell Elixer is het eerste complete huid- en cel supplement op de Nederlandse markt. Die Cellics in twee varianten hebben! Namelijk met 3 gram viscollageen en 9 gram viscollageen, allebei voor 6 weken.

De 9 gram viscollageen, deCell Elixer Limitless, is hét allerbeste, met ontzettend veel viscollageen. Beter dan met een schepje per dag van het Cell Elixer Limitless kun je niet bouwen aan een mooie huid vol volume! Het bevat in totaal 29 cel- en skin boosters.

De 3 grams viscollageen, de Cell Elixer,  bevat in totaal 27 skin- en celboosters, waaronder nog steeds viscollageen. Wat als krachtigst bewezen anti-aging booster behoort. Alleen bevat deze overal net even wat lagere doseringen van. Zodat ook de prijs een stuk aangenamer is.

Maximale huid en celgezondheid in een zeer hoogwaardig elixer, welke helpt de cellen opbouwen en herstellen. Dit is belangrijk om de collageenaanmaak op peil te houden. Een tekort aan collageen is de oorzaak van een slappere huid en rimpels en het breekt natuurlijke bouwstenen af.

Flow collageeen poeder

Dit zuivere viscollageen poeder wordt net als de Flow visolie  gemaakt in Noorwegen van dezelfde verse, gezonde, wilde vis. Het viscollageen poeder dankt zijn perfecte smaak aan de zeer snelle verwerking van de vis in het koude Noord-Noorwegen.

Waarom is het nemen van een viscollageen supplement nuttig?

Vis bevat naast de gezonde goede vetten ook hoogwaardige eiwitten. Eiwitten zijn onze bouwstoffen. Naarmate we ouder worden of gaan sporten, worden ze belangrijker. Van al het eiwit in ons lichaam is 30% collageen. Bindweefsel geeft ons structuur en stevigheid. Het belangrijkste onderdeel hiervan is collageen. Ook huid, botten, pezen, kraakbeen, gewrichtsbanden, bloedvaten en tanden bestaan voor een groot gedeelte uit collageen. Naarmate we ouder worden, neemt de collageen productie af. De lichaamseigen aanmaak van collageen wordt door de inname van  viscollageen poeder (en met de hulp van vitamine C) ondersteund.

omegaflow-collageenpoeder

FLOW collageen pot 150 gram € 24,90

*Accumax ANP skin

Gebruik van Skin Accumax supplementen tegen acne

Naast onze skincare producten zetten wij ook met succes de ANP Skin Accumax huidsupplementen in, die de probleemhuid van binnenuit aanpakken. Skin Accumax bevat een power team van vitamines A, C en E en de unieke voedingsstof DIM (=extract van broccoli), die helpt bij het behouden van een gezonde, zuivere en gave huid. Dit unieke huidsupplement werkt op alle verschillende oorzaken van acne (te veel talg, bacteriën, hormonen,…) en brengt de huid weer in balans. Het voordeel van het nemen van huidsupplementen is dat ze hun werking hebben op je volledige lichaam. Dus wanneer je last hebt van bijvoorbeeld puistjes op je rug of decolleté, zal je ook hier mooie resultaten kunnen zien dankzij Skin Accumax.

We zien meestal na 3 weken gebruik al een duidelijke verbetering!

0

Start typing and press Enter to search